Turvallisuuden vuosikellon kilinää Liviassa

Ammattiopisto Livia/Yrkesinstitut Livia on noin 1000 opiskelijan kaksikielisen luonnonvara- ja ympäristöalan sekä sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan oppilaitos. Tarjoamme koulutusta neljässä toimipaikassa:

• Kalatalous- ja ympäristöopistossa Paraisilla

• Maaseutuopistossa Kaarinassa

• Maaseutuopistossa Paimiossa

• Sosiaali- ja terveysopistossa Kaarinassa

Ammattiopisto Liviassa annetaan toisen asteen koulutusta ja siihen liittyvää ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta. Perustehtävä on tuottaa luonnonvara- ja ympäristöalan sekä sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan koulutuspalveluja, jotka tukevat opiskelijan ammatillista ja yleissivistävää kasvua sekä persoonallisuuden kehitystä. Yhteistyössä elinkeinoelämän ja alan tutkimuslaitosten kanssa kehitämme koulutuksen vastaavuutta työelämän ja tulevaisuuden tarpeisiin.

Liviassa olemme kokoamassa, päivittämässä ja luomassa turvallisuuteen liittyviä prosesseja liittyen laadukkaaseen tapaamme toimia. Kohti huippulaatua lännessä -hankkeen turvallisuuden vuosikello on meillä Liviassa työn alla, toki omien alojemme ilmeellä. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme ja tarjontaamme osoitteessa www.livia.fi.

Turvallisuus ja toimien kehittäminen ”eivät tule valmiiksi koskaan” – toisin sanoen jatkuva parantaminen ohjaa meitä kohti turvallisempaa huomista, jossa me olemme kaikki mukana!

 

Yhteyshenkilöt:

Erjo Nojonen: erjo.nojonen@livia.fi

Kristian Haaga: kristian.haaga@livia.fi

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kohti vastavuoroisempaa ja vaikuttavampaa kumppanuutta

Kohti huippulaatua Novidassa!

TYÖELÄMÄPALAUTEKYSELY KÄYTTÖÖN 1.7.2021